GVN Adviseurs B.V.


Particulieren
Bedrijven
Vereniging/ stichting
Internationaal
GVN adviseurs

is gevestigd te Amsterdam, Leiden en Zaltbommel. GVN Adviseurs is gespecialiseerd in onder andere het samenstellen, beoordelen en analyseren van jaarrekeningen, het verzorgen van salarisadministraties en de advisering van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en ZZP-ers op het gebied van administraties, bedrijfseconomische-, fiscale en juridische zaken. Voor het opstellen van begrotingen, ondernemersplannen, financieringsvraagstukken, liquiditeitsprognoses en accountantsverklaringen bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Het team van GVN Adviseurs bestaat uit ervaren Accountants, administratief medewerkers, fiscalisten en juristen. Daarnaast werken wij samen met diverse advocaten en notarissen. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze cliënten op alle gebieden te adviseren, zonder dat onze tarieven belast zijn met hoge overheadkosten.

Met onze vaste kern van medewerkers bieden wij onze cliënten een persoonlijke-, informele en deskundige begeleiding. Onze kring van cliënten bevindt zich tussen Amsterdam, den Haag en Eindhoven en omvat een grote variëteit aan bedrijfstakken vanaf de ZZP consultant en winkelier om de hoek tot aan de middelgrote internationaal opererende ondernemingen.

Bezoekadres
Gamerschestraat 47,
5301 AA Zaltbommel

Correspondentieadres
Postbus 12,
5300 AA Zaltbommel

Tel +31 (0)418 54 10 58
Fax +31 (0)418 51 01 70